TYÖNHAKUVALMENNUS

Turhauttaako työnhaku? Onko oman osaamisen sanoittaminen vaikeaa? Tuntuuko ansioluettelon ja työhakemuksen asettelu ja visuaalisuus haastavalta?

Et ole yksin - työnhakutaidot ovat nousseet keskiöön onnistuneessa työnhaussa. Näitä taitoja ei kuitenkaan opeteta kouluissa. Siksi olen täällä: jotta työnhakusi olisi mahdollisimman tehokasta ja suunnitelmallista.

Yksilöllisessä työnhakuvalmennuksessa käymme yhdessä läpi työnhakudokumenttisi. Visuaalisuus ja luettavuus edellä syvennymme osaamiseesi ja sen sanoittamiseen. Valmennuksesta saat uusia työkaluja työnhakuusi, oivalluksia vahvuuksistasi ja osaamisestasi, sekä konkreettisia vinkkejä näiden sanoittamiseen.

Valmennustapaaminen järjestetään etänä yhdessä sovittuna ajankohtana (Zoom tai Teams). Tutustun työnhakudokumentteihisi etukäteen. Valmennuksessa käymme läpi CV:n ja työhakemuksen ulkonäölliset seikat, sekä analysoimme dokumenttiesi sisällön yhdessä sinun kanssasi. Lopullinen valmennuksen sisältö muotoutuu sinun tarpeidesi, ammatillisen kokemuksen ja tulevaisuudennäkymien mukaan. Voimme käsitellä esimerkiksi oman osaamisen sanoittamista, myynnillistä kirjoittamista sekä konkreettisia vinkkejä työkokemuksen avaamiseen ja kilpailuetusi löytämiseen

Hinta 59 €

Kuulostaako hyvältä? Eiköhän aleta hommiin! Tilaa valmennus itsellesi alla olevan lomakkeen kautta.

Yksilöllinen työnhakuvalmennus

Laskutus tapahtuu ukko.fi -palvelun kautta sähköpostitse. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa.